ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ МЕДИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ім. М.І.ПИРОГОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

03.01.2019                                     м. Вінниця                             № _____

Про проведення науково-практичного

семінару для сімейних лікарів та педіатрів

 

 

У відповідності до інформаційного листа від 27.12.2018р про Регіональний науково-практичний семінар на тему «Проблемні питання діагностики, лікування та профілактики поширених інфекційних та неінфекційних хвороб дитячого віку», який планується провести 26.01.2019р з 10.00 до 16.00 в Обласній філармонії, вул. Хмельницьке шосе,7 м. Вінниця, в рамках програми «Безперервного професійного розвитку сімейного лікаря і педіатра», зобов’язую:

  1. Завідувачам кафедр: внутрішньої та сімейної медицини, (завідувач д.мед.н., проф. Чорнобровий В.М.), кафедри терапії з курсом загальної практики та сімейної медицини, (завідувач д.мед.н., проф. Осовська Н.Ю.), педіатрії №1 (завідувач д.мед.н., проф. Яблонь О.С.), педіатрії №2 (завідувач д.мед.н., проф. Дуднік В.М.), дитячих інфекційних хвороб (завідувач д.мед.н., проф. Незгода І.І.), пропедевтики дитячих захворювань та догляду за хворими дітьми (завідувач д.мед.н., проф. Булат Л.М.), забезпечити явку на вищезазначений науково-практичний семінар викладачів кафедр,лікарів інтернів першого та другого років навчання, аспірантів, слухачів курсів підвищення кваліфікації.
  2. Завідувачам кафедр призначити відповідальних осіб для формування списків учасників семінару від кафедр. Списки надіслати в електронному вигляді заступнику декана післядипломної освіти доц. А.Г.Якименко на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 14.01.2019р.
  3. Інформувати Департамент охорони здоров’я Вінницької облдержадміністрації про проведення регіонального науково-практичного семінару з рекомендаціями залучення до участі в ньому сімейних лікарів та педіатрів міста і районів області. Відповідальні заступники декана ФПО, доц. Довганюк І.Е.
  4. Розмістити програму науково-практичного семінару на сайті Факультету післядипломної освіти ВНМУ ім. М.І. Пирогова. Відповідальний заступник декана ФПО доц. Якименко О.Г.

5. Контроль за виконання розпорядження покласти на проректора з науково - педагогічної (лікувальної) роботи д.мед.н., проф. Погорілого В.В.

 

Ректор, академік НАМН України                           професор В. М. Мороз

 

20190109 173741