Васьків Оксана Володимирівна

vaskiv

Доцент кафедри Васьків Оксана Володимирівна, 1984 року народження, закінчила з лікувальний факультет Буковинського державного медичного університету в 2008 р. Фахівець з дитячої гінекології.

Васьків Оксана Володимирівна, 1984 року народження, закінчила лікувальний факультет Буковинського державного медичного університету в 2008 р.

З 2008-2011 рр. проходила інтернатуру за спеціальністю «Акушерство та гінекологія» на кафедрі акушерства та гінекології ФПО Вінницького національного медичного університету ім. М. І. Пирогова.

З 2011 по 2013 роки навчалася на клінічній ординатурі за спеціальністю«Акушерство та гінекологія» на кафедрі акушерства та гінекології ФПО Вінницького національного медичного університету ім. М. І. Пирогова.

У 2013 році на конкурсній основі Васьків О. В. вступила до аспірантури з відривом від виробництва на кафедру «Акушерства та гінекології» ФПО ВНМУ імені М.І. Пирогова. 02.11.2022р. - захистила кандидатську роботу на тему: "Прогнозування розвитку та оптимізація діагностики перинатальної патології у вагітних з гестаційною гіпертензією " - науковий керівник д.мед.н., проф. Григоренко А.П.

В 2022 р. вторинна спеціалізація за фахом «Ультразвукова діагностика» та «Дитяча гінекологія»

З 2016-2024рр. працювала на посаді асистента кафедри педіатрії, акушерства та гінекології факультету післядипломної освіти ВНМУ ім. М. І. Пирогова.

З березня 2024 року до теперішнього часу працює на посаді доцента кафедри педіатрії, акушерства та гінекології факультету післядипломної освіти ВНМУ ім. М. І. Пирогова.